Facebook    Twitter
Your Choice Catering Katwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Prins Hendrikkade 214
2225 TZ Katwijk
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Katwijk - Walking dinner

De laatste tijd heeft het walking dinner een enorme vlucht genomen. En dat is niet zo verwonderlijk als u bedenkt welke voordelen dit concept heeft bij iedere feestelijke aangelegenheid. Your Choice Catering Katwijk vertelt u graag meer over onze nieuwste, veelbelovende cateringconcept!

Your Choice Catering Katwijk - de verschillende walking dinners

Walking dinners zijn passend bij ieder feest, zowel privé als zakelijk. Your Choice Catering Katwijk heeft een aantal walking dinner arrangementen voor u geselecteerd die qua samenstelling en budget op elk gebied aan uw wensen aan te passen zijn. De keuze die u uiteindelijk maakt, is geheel aan u. Your Choice is immers Uw Keuze!

Kijk hier naar ons walking dinner aanbod:

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Walking dinner - rondlopen en eten

Uiteraard mag u bij een walking dinner rustig gaan zitten, maar het hoeft niet! En dat is nu juist wat veel mensen zo aantrekkelijk vinden aan het concept. Bij een walking dinner wordt alles door ons team op handige bordjes geserveerd. Bestek is niet nodig en u kunt lekker rondlopen en genieten van een topdiner. De verschillende gangen worden (deels) ter plekke bereid door onze kok en oogstrelend opgediend. Bovendien wordt er elke keer - zoals dat hoort - bij verteld wat er op uw bordje ligt. Met een walking dinner van 6 à 8 gangen heeft u overigens een volwaardig menu dat ook voor de grote eter meer dan voldoende is.
Een walking dinner is het proberen meer dan waard, daar kunt u van op aan!

Walking dinner met speciale drankenprijs

Your Choice Catering Katwijk voorziet u als klant uiteraard niet alleen van gastronomische kunstwerkjes, wij maken het feest helemaal compleet door u te laten profiteren van ons speciale drankenaanbod.
Voor de unieke actieprijs van € 7,50 all-in per persoon, kunt u gedurende het walking dinner genieten van ons Onbeperkt Hollands drankenarrangement. Inderdaad, u leest het goed: onbeperkt!

Wat is de prijs van een walking dinner?

Your Choice Catering Huizen kan u - als u nog een plekje heeft - een heel assortiment aan nagerechten aanbieden. Van een ijsje tot een compleet dessertbuffet, het kan allemaal. Wilt u uw walking dinner echt perfectioneren? Laat uw gasten dan eens proeven van onze vermaarde en bijzonder smakelijke huisgemaakte dessertgebakjes! Zij maken uw walking dinner tot een smulfestijn dat u nog lang bij zal blijven.

Een walking dinner - wat is de prijs?

Wij leveren maatwerk in alles, ook bij onze walking dinners. Dat betekent dat Your Choice Catering Katwijk u alleen een gemiddelde prijs van een walking dinner kan geven. Afhankelijk van welk aanbod en het aantal gangen dat u kiest, kost een walking dinner gemiddeld € 30,00 per persoon. Voor een exacte prijsopgave kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan met plezier voor u klaar!

Bel ons op 0800 4890 489 of vul onderstaand contactformulier in.